Afspraak maken en annulatieregeling

Photo by Scott Carroll on Unsplash

Afspraak maken

Kan telefonisch elke dag vanaf 9u30 tot 20u00 op het nr 0475-31 93 60. Een bevestiging van de afspraak volgt per sms, whatsapp of per e-mail. Per e-mail op kaat.dierckx@notabu.be wanneer jou dit het beste uitkomt. Een bevestiging van de afspraak volgt per e-mail.

Annulatieregeling

We willen graag iedereen de kans geven om te worden geholpen. En we begrijpen dat er onverhoopt iets kan tussenkomen waardoor u een afspraak niet kan nakomen. Om een aangename samenwerking te behouden vragen we om ons 24 uur vooraf te willen verwittigen indien u verhinderd bent.

Dit kan kosteloos door een bericht te sturen per e-mail, sms of whatsapp of een seintje: 0475-31 93 60

Indien u een afspraak niet nakomt of u verwittigt te laat zal een administratieve fee tbv 40 Euro worden aangerekend.

Tarieven en terugbetaling

Omdat NoTabú een erkende praktijk is, is een gedeeltelijke terugbetaling van de consultaties door uw ziekenfonds mogelijk. Afhankelijk van uw lidmaatschap en mutualiteit, betaalt het ziekenfonds een verschillend bedrag terug. Ook het aantal terugbetaalde sessies per jaar kunnen variëren. Gelieve dit vooraf af te stemmen met uw ziekenfonds om vervelende discussies achteraf te vermijden.

(*) Online sessies dienen vooraf te worden betaald op rekeningnummer BE-80-736-0731587-77 (KBC) met vermelding van volledige naam en datum van afspraak.

Terugbetalingsmodaliteiten: indicatief en situatie per 22 april 2020